Vindjeruimte

Wat doet Vindjeruimte.nl

Vindjeruimte is een online platform dat vraag en aanbod van het maatschappelijk vastgoed bij elkaar brengt. Maatschappelijk vastgoed zijn gebouwen die wij allemaal gebruiken zoals bibliotheken, buurthuizen, theaters, scholen, sportcomplexen en ook zorg-, club- en verenigingsgebouwen.

Veel van dit maatschappelijk vastgoed staat een groot deel van de dag leeg terwijl er mensen op zoek zijn naar betaalbare ruimte om hun activiteiten op het gebied van werk, sport, spel en ontspanning uit te oefenen. Vindjeruimte maakt de verbinding tussen maatschappelijke instanties die ruimte graag willen verhuren en mensen die ruimte nodig hebben voor één keertje of voor langere periode.

Via Vindjeruimte wordt het voor de inwoners/klant van dorp of stad, makkelijker om accommodaties te vinden en te boeken, niet alleen in eigen dorp of stad maar ook daarbuiten. Via Vindjeruimte wordt het voor instanties makkelijker om accommodaties te verhuren. De instanties zijn beter vindbaar en zij krijgen de tools in handen om hun ruimten professioneel te tonen en te beheren.

Het is onze missie om ervoor te zorgen dat het maatschappelijk vastgoed in Nederland beter wordt gebruikt. Zo maken we de stad van de toekomst slimmer, socialer en duurzamer. De stad wordt slimmer door online te delen wat we al hebben aan ruimte maar van elkaar (nog) niet weten dat het er is. De stad wordt socialer omdat we bewust en bereid zijn onze deuren voor elkaar te openen en ruimte te delen voor maatschappelijke en sociale activiteiten. En steden worden duurzamer omdat we zorgvuldiger omgaan met en gaan nadenken over het gebruik van al die gebouwen, die tezamen meer vierkante meters hebben dan alle kantoren en winkels bij elkaar in NL.

ZOEK RUIMTE