Vindjeruimte

Waarom Vindjeruimte.nl?

Vindjeruimte is de site voor het vinden en boeken van maatschappelijk vastgoed. Maatschappelijk vastgoed zoals bibliotheken, buurthuizen, theaters, sportcomplexen en ook zorg-, club- flexibele werkplek organisaties en verenigingsgebouwen. Deze site biedt instanties zoals verenigingen, stichtingen en andere maatschappelijke instanties de mogelijkheid om ruimten handig te beheren en professioneel te presenteren.

Grote ClubactieVeel (club)gebouwen staan een groot deel van de dag leeg terwijl er mensen op zoek zijn naar betaalbare ruimte om hun activiteiten op het gebied van werk, sport, spel en ontspanning uit te kunnen oefenen. Met de verhuur van het (club)gebouw kunnen extra inkomsten worden gegenereerd voor het verenigingsleven. Mede daarom wordt onze site aanbevolen door de Grote Clubactie.

Laat andere maatschappelijke instanties ook gebruik maken van jullie ruimten. Het beheren en exploiteren wordt met behulp van Vindjeruimte heel gemakkelijk door de online kalender, de online verzoeken en het online betalen. 

Vindjeruimte staat voor het vinden van:
De beste locaties voor een leuke prijs!

Hoe werkt Vindjeruimte.nl

Vindjeruimte promoot de ruimten overzichtelijk via de website. En via de database worden de ruimten efficiënt beheert.  Elke locatie beheerder krijgt zijn eigen database inlogcode. In de database kan de beheerder zelf alles invoeren en 24/7 wijzigen. 

Met behulp van de kalender en het reserveringsysteem krijgen mensen die op zoek zijn naar ruimte real time inzicht in de actuele beschikbaarheid van een ruimte. De klant kan eenvoudig een reserveringsaanvraag versturen via het systeem en desgewenst wordt met iDEAL betaalt. De beheerder beslist altijd voordat een aanvraag wordt gehonoreerd en betaald.

Er kunnen diverse mensen van één instantie werken in het systeem. Zo heeft de beheerder toegang tot de hele database en kunnen bijvoorbeeld vrijwilligers alleen toegang krijgen tot de kalender voor het maken van afspraken. Hanteren jullie verschillende huurprijzen? Geen probleem, in het systeem kunnen verschillende soorten prijzen met toelichting worden ingevoerd.  

Wil je meer weten over de kosten of nadere toelichting? Bied dan hier je ruimte aan en we nemen contact met je op.