Vindjeruimte

Informatie voor huurders

Vindjeruimte is een online platform dat vraag en aanbod van het maatschappelijk vastgoed bij elkaar brengt. Maatschappelijk vastgoed zijn gebouwen die wij allemaal gebruiken zoals bibliotheken, buurthuizen, theaters, scholen, sportcomplexen en ook zorg-, club- en verenigingsgebouwen.

Vindjeruimte maakt de verbinding tussen maatschappelijke instanties die ruimte graag willen verhuren en jij, als huurder, die betaalbare ruimte nodig heeft voor één keertje of voor langere periode.

Reserveren via kalender of contactformulier

Op Vindjeruimte worden de ruimten overzichtelijk gepresenteerd. Beheerders kunnen met én zonder kalender werken.

Bij beheerders die werken met een kalender kun je rechtstreeks een datum reserveren. De beheerder ontvangt je verzoek, beoordeelt je aanvraag en bevestigt de reservering of als het niet kan cancelled de reservering. Pas nadat de beheerder je reservering heeft geaccordeerd, is de reservering definitief en hoeft er pas betaald te worden.

Beheerders die werken zonder kalender kun je rechtstreeks benaderen via het contactformulier of per telefoon. De beheerder komt dan zo spoedig mogelijk op je aanvraag terug. 

Huren voor langere tijd?

Wil je een ruimte voor langere periode huren? Neem dan contact op met de verhuurder en vraag naar de mogelijkheden.

Toch geen geschikte ruimte gevonden?

Kan je ondanks het aanbod toch niet de geschikte ruimte vinden die je zoekt? Neem dan contact op met Irene op 035 640 9740. Samen gaan we zoeken naar jouw ideale ruimte.

De missie van Vindjeruimte is:

Het is onze missie om ervoor te zorgen dat het maatschappelijk vastgoed in Nederland beter wordt gebruikt. Zo maken we de stad van de toekomst slimmer, socialer en duurzamer. De stad wordt slimmer door online te delen wat we al hebben aan ruimte maar van elkaar (nog) niet weten dat het er is. De stad wordt socialer omdat we bewust en bereid zijn onze deuren voor elkaar te openen en ruimte te delen voor maatschappelijke en sociale activiteiten. En steden worden duurzamer omdat we zorgvuldiger omgaan met en gaan nadenken over het gebruik van al die gebouwen, die tezamen meer vierkante meters hebben dan alle kantoren en winkels bij elkaar in NL.