Vindjeruimte

Wat biedt Vindjeruimte.nl jouw gemeente

Vindjeruimte is de site voor het vinden en boeken van maatschappelijk vastgoed. Maatschappelijk vastgoed zoals bibliotheken, buurthuizen, theaters, sportcomplexen en ook zorg-, club- flexibele werkplek organisaties en verenigingsgebouwen. Deze site biedt de gemeente de mogelijkheid om de (bezetting van de) vastgoedportefeuille te optimaliseren en handig te beheren.

Daarnaast is het een tool waarmee de gemeente haar inwoners en maatschappelijke partners faciliteert omdat het voor hen gemakkelijker wordt om betaalbare accommodaties voor activiteiten te vinden en te boeken. Gebruikers van de site geven nu al aan: 'makkelijk, want ruimte reserveren via de gemeente is vaak ingewikkeld', 'goed dat ruimten beter worden benut' en 'fijn dat er overzicht is van betaalbare ruimten'.

Vindjeruimte dan ook staat voor het vinden van:
De beste locaties voor een leuke prijs!

Hoe werkt Vindjeruimte.nl

Vindjeruimte promoot de ruimten overzichtelijk via de website. Via de database worden de ruimten efficient beheert.  Elke locatie beheerder krijgt zijn eigen database inlogcode. In de database kan de beheerder zelf alles invoeren en 24/7 wijzigen. 

Met behulp van de kalender en het reserveringsysteem krijgen mensen die op zoek zijn naar ruimte real time inzicht in de actuele beschikbaarheid van een ruimte. De klant kan eenvoudig een reserveringsaanvraag versturen via het systeem en desgewenst wordt met iDEAL betaalt. De beheerder beslist altijd of een aanvraag wordt gehonoreerd alvorens te betalen.

Jij als gemeente maakt het mogelijk dat instanties zoals buurthuizen en verenigingen een tool krijgen waarmee zij efficient hun ruimten kunnen beheren en inkomsten kunnen generen die zij hard nodig hebben door teruglopende subsidies en steeds minder vrijwilligers. Meld je gemeente daarom nu aan en maak het verschil.