Vindjeruimte

Win-actie / Prijsvraag “verloten kinderfeestje” reglement:

 1. Iedereen mag meedoen, als je als inschrijver maar boven de 18 jaar bent.
 2. Inbegrepen in het prijzenpakket is: de huur van zaal A of B, het bubbelbal spel inclusief spelleiding (duur circa 1,5 uur) en 2x non alcohol drankje per persoon na afloop in naastgelegen buurthuis.
 3. Er zijn 3 data nu reeds gereserveerd verspreid over de maanden januari, februari en maart 2020 in de Oude Wereld sporthal. Een van deze data wordt in overleg met de winnaar gekozen.
 4. Vindjeruimte verloot de prijs onder de inschrijvers die op Facebook het bericht delen en de term “JAAA!” noteren. Klik hier om mee te doen aan de actie; deel en vermeld “JAAA!”.
 5. De prijswinnaar wordt via Facebook bekend gemaakt. Over de uitslag van de loting wordt niet gecorrespondeerd.
 6. Deze prijs geldt voor een groep van maximaal 12 kinderen en 2 begeleiders.
 7. Het bubbelbal spel is het meest geschikt voor kinderen tussen 9 en 12 jaar. Jonger mag, vanaf 5 a 6 jr, maar dan wordt in overleg meer spel element toegevoegd. Boven de 12 jaar ook welkom.
 8. Zaal reglement en voorwaarden conform opgaaf van de gemeente Alphen aan den Rijn.
 9. De prijs is niet overdraagbaar aan een ander persoon/familie/etc.
 10. Prijs wordt niet uitgekeerd in geld.
 11. Vindjeruimte werkt samen met derden die de prijzen ter beschikking stelt. Vindjeruimte is niet verantwoordelijk voor de kwaliteit van de prijzen noch voor verzekering/aansprakelijkheid van het bubbelspel.
 12. Vindjeruimte legt geen database aan van namen en facebook gebruikers en zal deze ook niet voor verdere vermarkting doorgeven aan derden.
 13. Deelnemers worden geacht op de hoogte te zijn van dit reglement en akkoord te zijn met de inhoud ervan.
 14. In alle gevallen waarin dit reglement niet voorziet, beslist Vindjeruimte BV. Dit reglement kan tussentijds gewijzigd worden; het gepubliceerde reglement op de dag van sluiting is het geldige.